Vallilan tapettimallistoon kuuluu tällä hetkellä 11 erilaista kokoelmaa, joita myyvät alan väri -ja rautakaupat ympäri maan. Keräsimme kaikki mallistot katseltavaksi saman postauksen alle.

Vallila – tapetit

Vallilan verhokankaista tutut kuosit valloittavat tänä syksynä myös tapeteissa. Kuoseina ovat näyttävä Kelohonka, Daami sekä Pihlaja ja hillitymmät Emmi ja Vilja. Kuosillisten tapettien lisäksi mallistoon tulee yhdeksän yksiväristä ja kolme metalliväriä, jotka on värimaailmaltaan koordinoitu ja yhdistettävissä kuosillisiin tapetteihin. Värimaailma kulkee siniharmaasta beigeen ja pinkkiin valkoisen raikastamana.

Kaikki malliston tapetit ovat kestävää nonwovenia, jotka on erittäin helppo tapetoida – liisteri seinään. Laadukas materiaali ja tapetin paksuus (169 g/m2), osaltaan helpottavat asennusta. Rullakoko on 10,05 x 0,53 m ja hinta 43 € / rulla, saatavana K-raudoista ja Rautioista syyskuusta 2011 lähtien. Tapetit vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Tapetit ovat lainattavissa kuvauksiin Vallilasta ja korkearesoluutiokuvia voi ladata Vallilan kuvapankista tai olemalla suoraan yhteydessä.

 

Funny Paper – tapettimallisto

Nuorekas Funny Paper –paperitapettimallisto enteilee jo tulevaa kesää.  Kokoelmassa on suurikokoisia kukka-  ja raitakuoseja sekä geometrisia kuvioita.  Värimaailma on skandinaavisen hillitty: tyylikkäitä beigen ja harmaan sävyjä, raikasta valkoista, taivaansinistä ja hiekanruskeaa.  Hopea ja kulta tehosteena viimeistelevät kuosit.  Hinnaltaan edullinen hengittävä paperitapetti on erinomainen valinta myös kesäkotiin.

 

Rustica – tapettimallisto

Syksyn tapettiuutuus Rustica on ruutua, raitaa ja tekstiilin pehmeyttä.  Tapetin miellyttävä tekstiilimäinen pinta taittaa kauniisti valoa ja tuo lämpöä seinälle saven, hiekan, harmaan ja mustan eri sävyissä; sininen ja valkoinen raikastavat väripaletin.  Eri sävyt ja pinnat ovat helposti yhdisteltävissä keskenään ja tuovat yksiväriseenkin seinään elävyyttä.  Tapetissa on rustiikkinen pellavamainen tai pehmeä nupukkimainen pinta. Tapetit ovat nonwovenia.

Schöner Wohnen – tapettimallisto

Kevään uutuustapettimallisto Schöner Wohnen koostuu tyylikkäistä kivi- ja bambukuoseista sekä tyylitellyistä kukkakuoseista.  Ripauksen romantiikkaa kokoelmalle antavat isoäidin aikaiset pitsikuviot ja perinteiset kukkakuosit. Keväisen kokoelman tunnelma on valoisa ja rauhallinen; väriskaalana ovat harmaan eri sävyt, helmenvalkoinen, tumma purppura, mausteena hempeää vaaleanpunaista. Kokoelma on ekologinen, koska osa kuoseista sisältää kierrätyskuitua. Kokoelman kaikki tapetit ovat nonwoven-laatua.

Shadows on the wall – tapettimallisto

Kevään uutuustapettimallisto Shadows on the wall on alun perin korkealuokkaisia valaisimia suunnitelleen Annet van Egmondin käsialaa. Suunnittelun lähtökohtana oli, että tapetti määrittelee tilan samalla tavalla kuin valo; valon heijastukset ja varjot vangittiin tapettiin, mistä kokoelma sai nimensä. Kokoelman ruusuissa ja aistikkaissa pitseissä on herkkyyttä ja romantiikkaa, ja chanel-henkiset ruutu- ja helmikuosit tuovat mukaan klassista tyylikkyyttä.  Tapettien kolmiulotteinen pintarakenne on mielenkiintoinen ja taittaa kauniisti valoa.  Väripaletti on hillityn tyylikäs; raikasta helmenvalkoista, hienostuneita beigen ja harmaan eri sävyjä, dramaattista mustaa, pirteää punaista ja lilaa, tehosteena hopeaa ja kuparia. Nonwoven-tapetti.

Brocante – tapettimallisto

Kevään 2011 uutuusmallistomme Brocante on kokoelma tyylikkäitä nonwoven-tapetteja hienostuneissa värisävyissä: lilan ja beigen raikastaa valkoinen, tummanruskean saa hehkumaan vaaleanpunainen, pirteän keltainen ja turkoosi. Kokoelmassa on paljon hillittyjä värisävyjä skandinaaviseen makuun. Kuoseina ihastuttavat ruusu, raita ja tyylitelty brokadi.  Tapettien pinta on tekstiilimäinen ja miellyttävän tuntuinen.  Helppo tapetoida – liisteri seinään. Nonwoven-tapetti. Tapetin rullakoko: 0,53 x 10,05 m.


Room 20 – tapettimallisto

Room 20 -tapettimallisto koostuu luonnollisista puu-, kivi-, ja betonikuoseista sekä metallinhohtoisista, hieman retrovaikutteisista elementeistä. Orgaaniset materiaalit tuovat lämpöä ja rauhaa huoneeseen, jonka saa nonwowen-tapetilla helposti aikaiseksi. Room 20 -mallistossa on myös vahvojen kuosien vastapainona myös yksivärisiä tapetteja. Väreissä on valittavana eri vaalean sävyjä mutta myös mm. vahvaa turkoosia, lilaa, kullanpunaista sekä 60-luvun ruskeata ja oranssia. Hinta n. 42 € / rulla, saatavana valikoiduista alan liikkeistä.

Jolly – tapettimallisto

Jolly -tapettimallisto on täynnä vahvoja värejä. Malliston perustana on moderni kukkakuosi joka on saatavilla kahdeksassa eri värissä. Kuosia tukemassa on neljätoista hieman kohokuvioista yksiväristä tapettia, jotka toimivat loistavasti niin itsekseen kuin yhdessä kukkakuosin kanssa. Väripaletti on runsas lämpimistä sävyistä viileisiin. Valittavissa on mm. syvä tummanpunainen, sähkönsininen, violetti, sinapinkeltainen sekä erilaisia ruskean sävyjä, joita ryhdittää valkoinen ja musta. Hinta n. 32 € / rulla, saatavana valikoiduista alan liikkeistä.

Caroline – tapettimallisto

Helposti kiinnitettävä ja edullinen nonwoven-tapettikokoelma Caroline on väritykseltään ja tyyliltään hillitty ja maanläheinen, mutta toisaalta se sopii erityisen hyvin myös moderniin ympäristöön tasapainottamaan yleisilmettä. Mallistoon kuuluu laaja skaala yksivärisiä tapetteja, mutta myös kukka- sekä raitakuoseja. Väreinä ovat erilaiset ruskean ja beigen sävyt raikastettuna valkoisella sekä ryhditettynä mustalla.  Hinta n. 30 € / rulla.

Easy Living – tapettimallisto

Easy Living-mallistossa tummat sävyt keventää valkoinen ja hempeä lila. Graafisten muotojen ja raitojen vastapainona on kepeät kukat. Kaikki malliston tapetit ovat kuitupohjaista nonwovenia, jotka on helppo tapetoida. Tapettien pinta on pehmeä ja tekstiilimäinen. Hinta noin 35 €/rulla.

Vallilan paneelitapetit

Paneelitapetti on ratkaisu, kun haluat maustaa sisustuksesi kuoseilla
Lue lisää: Vallilan paneelitapetit

Vallilan tapettien jälleenmyyjät Suomessa:

VALLILA TAPETIT
ALAJÄRVI: Rautia,
ESPOO: Kodin Terra, Starkki, K-Rauta Merituuli
HAAPAVESI: Hannan Kangas ja Sisustus Oy
HAAPAJÄRVI: Aava-Sisustus (matot)
HALIKKO: Prisma
HAUKIPUDAS: Haukiputaan Väri
HELSINKI: K-Rauta Oulunkylä, K-Rauta Lanterna, Starkki Herttoniemi & Suutarila
HYVINKÄÄ: Prisma, Starkki
HÄMEENLINNA: Starkki, K-Rauta,
IISALMI: Iisalmen Tapetti ja Väri
IMATRA: Karjalan Matto
JALASJÄRVI: KK-Sisustus
JOENSUU: Itä-Suomen Sisustus ja Väri, K-Rauta, Starkki, Carlson
JYVÄSKYLÄ: Kodin Terra, K-Rauta Tourutorni, Starkki
JÄRVENPÄÄ: Starkki
KAUHAJOKI: Rautia
KAUHAVA: Rautia
KAARINA: Rautia Piispanristi, matot ja tapetit
KAJAANI: Kodin Terra, Värisisustajat
KANNUS: Rautapohja
KEMPELE: Ojan Rauta
KEMI: Rovaniemen Väri ja Matto (Värisilmä)
KEMIJÄRVI: Rovaniemen Väri ja matto (Värisilmä)
KOKKOLA: K-Rauta, Kodin Terra
KOUVOLA: K-Rauta
KUHMO: Mansetti
KUOPIO: Carlson, K-Rauta, Starkki
KURIKKA: KK-Sisustus
LAHTI: Kodin Terra, Starkki, K-Rauta
LAPUA: KV-Värisisustus, tapetit
LAPPEENRANTA; K-Rauta, Starkki
LOHJA: K-Rauta, Starkki
MIKKELI: K.Rauta, Carlson, KTA-tarvike
NÄRPIÖ: Sjöbloms Golv
OULU:,Bauhaus, Oulun Sisustajat, Starkki, Matto-Nurminen, Prisma Limingantulli, K-Rauta Välivainio, Ojan Rauta
RAAHE: Smartia
RAISIO: K-rauta Kuninkoja,
RAUMA: K-Rauta Rauma, Mattorauma,
RIIHIMÄKI: Rautia, Prisma
ROVANIEMI: Terra, Rovaniemen Väri ja Matto (Värisilmä), Lakkapää
TAMPERE: Starkki
TUUSULA: Kodin Terra, matot ja tapetit
TORNIO: Väriraitti. Rovaniemen Väri ja Matto (Värisilmä), Lakkapää, Prisma, Bauhaus
TURKU: Aninkaisten Tapetti ja Väri (ATV), K-rauta Itäharju, Turun Tapetti ja Matto,
Maalarimestarien Oy, Starkki
TUUSULA: Kodin Terra
VARKAUS: Carlson,Varkauden Sisustus Palvelu, Maalipirtti
VANTAA: K-Rauta Vantaanportti, K-Rauta 75, Bauhaus, Starkki Martinlaakso
PORVOO: K-Rauta
PIETARSAARI: Tile&Style, Rautia
PORI: Porin Väriässät, Starkki, K-Rauta  Rautia, Kodin Terra, Porin Vaihtokaluste
RAISIO: K-rauta Kuninkoja, Prisma, Bauhaus
RAUMA: K-Rauta, Mattorauma,
RIIHIMÄKI: Rautia
ROVANIEMI: Terra, Rovaniemen Väri ja Matto (Värisilmä), Lakkapää
SAVONLINNA: Carlson, Väri-Linja
SEINÄJOKI:Värimiehet, Vaasan Väri, Starkki, K-Rauta
VAASA: Vaasan Väri, Starkki
YLITORNIO: Lakkapää
YLIVIESKA: Tapetti ja Väri, Rautapohja,
YLÖJÄRVI: Rautia Toikkonen